logo
RNTV Live

Război! PNL și TNL Prahova sunt la cuțite! Protest la sediul partidului

Război! PNL și TNL Prahova sunt la cuțite! Protest la sediul partidului
rnews

PNL și TNL Prahova sunt la cuțite!

Mai mulți tineri de la organizația TNL Ploiești protestează în fața sediului partidului.

Ei susțin că sunt radiați din partid după ce, sâmbătă, au participat la alegeri pentru organizația de tineret.

De asemenea, tinerii liberali au declarat, conform Ziarului Incomod, că scrutinul a fost validat la București. Și că, în ciuda acestui fapt, seniorii vor acum să-i excludă din partid.

De altfel, anunță Ziarul Incomod,  la ședința din această seară a Biroului PNL, seniorii au hotărât ca participanții la alegerile TNL de sâmbătă să fie radiați din partid. Se pare că aceştia au posibilitatea să se reînscrie începând de mâine, mai scrie sursa citată.

Într-o declarație dată cu o zi înainte, Alexandri Nicolae, enunțase motivele pentru care seniorii contestă demersul tinerilor.

CITEȘTE și Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, atac dur la adresa PSD: „Dacă PSD guvernează încă 3 ani şi 3 luni economia României va arăta ca după un război nuclear”/VIDEO

“S-a făcut o verificare a membrilor care au fost aduși la noi pe un convocator pentru adunarea generală la tineret. Secretarul filialei a văzut acolo niște nume care ni se păreau necunoscute. A cerut o verificare la sediul județean în baza de date “my pnl”.  Ne-a răspuns județul că dintr-o listă de 73 de oameni puși de ei, doar 16 sunt membri ai partidului, 56 nu. Atunci noi am intrat într-o stare neplăcută. Dacă ei au ținut o adunare generală pe baza acelui convocator, din punctul meu de vedere este nulă. Nu poți să aduci oameni din afară, ne-membri de partid, să participe la o adunare a tineretului. În plus, din cei 16 care erau în baza de date my pnl, 15 nu aveau niciun leuț achitat pe anul 2017 cotizație”, a declarat Alexandri Nicolae pentru Ziarul Incomod.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor