logo
RNTV Live

Război între Primărie și SGU! Iluminatul public, cel mai nou motiv de scandal

iluminat-public
Victor Preda

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a criticat, prin intermediul unui comunicat de presă, modul în care două instituții, SGU și RASP, acționează referitor la iluminatul public din cartierul Tineretului. „Ceea ce se întâmplă acolo, modul în care cetățenii sunt batjocoriți și plimbați între SGU și RASP pentru rezolvarea unei probleme simple dar de o importanță majoră pentru siguranța lor, este cu adevărat inadmisibil. Pe cale de consecință, am început demersurile pentru rezolvarea în regim de urgență a situației. Aștept din partea conducerilor SGU și RASP să adopte o atitudine de cooperare pentru rezolvarea problemelor de acest tip de pe raza întregului municipiu. Le reamintesc faptul că ei sunt plătiți de cetățeni pentru a lucra în interesul cetățenilor și al orașului, nu pentru a-și pasa responsabilitățile. De asemenea, solicit conducerii celor două instituții să identifice și să sancționeze angajații responsabili de umilirea cetățenilor din cartierul Tineretului. În caz contrar, voi considera că cei doi directori dau dovadă de lipsă de profesionalism și respect față de cetățeni și voi acționa în consecință”, se arată în comunicatul semnat de Adrian Dobre.

„SGU nu lucrează decât în baza unui contract de întreținere și mentenanță. Tot ce înseamnă extindere de rețea de iluminat înseamnă modificarea contractului de delegare. Noi chiar lucrăm pentru cetățenii Ploieștiului, dar nu putem face nimic în afara contractului. Primăria nu lucrează pentru cetățeni prin modul în care tratează anumite probleme”, a declarat, în replică, Donald Constantin, directorul SGU Ploiești.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor