logo
RNTV Live

Rareş Bogdan: „Prahova va progresa”

pnl-2
Mihai Constantinescu

Rareş Bogdan: „Prahova va progresa remarcabil cu Iulian Dumitrescu în postura de preşedinte al Consiliului Judeţean

Iulian Dumitrescu, candidatul Alianţei PNL – USR – PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL şi europarlamentar, şi Robert Sighiartău, deputat şi secretar general PNL au lansat un apel către prahoveni ca, pe 27 septembrie, să spună „Adio, PSD”.

Preşedintele PNL Prahova a anunţat că alegerile locale vor aduce schimbarea în bine pe care o aşteaptă cetăţenii judeţului după 12 ani de conducere despotică.

Se va încheia, în Prahova, o perioadă întunecată. Judeţul nostru a fost sufocat şi apăsat de o clică PSD care nu a avut alt interes decât să-şi umple buzunarele. În sfârşit, prahovenii vor spune „Adio, PSD”. Vom avea: Preşedintele României de dreapta, Guvern de dreapta, Consiliu Judeţean şi preşedinte de CJ de dreapta şi multe administraţii locale liberale. Construim împreună <<Prahova pe Primul Loc>>. Vom duce judeţul pe primul loc în România”, a declarat, la Câmpina, Iulian Dumitrescu, candidatul PNL – USR – PLUS la preşedinţia CJ Prahova.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău susţine că Prahova a înregistrat un recul semnificativ din punct de vedere economic şi social în perioada în care judeţul a fost condus de preşedinţi de CJ din partea PSD.

De 12 ani, de când PSD conduce judeţul, Prahova a început să piardă teren faţă de alte judeţe ale ţării. În 2008, locuitorii Prahovei aveau al patrulea cel mai mare salariu mediu din România. Acum, au căzut pe locul 10 la nivel naţional. Comparaţi ce s-a întâmplat la Sinaia, unde primarul PNL, Vlad Oprea, a atras 4.000 de euro pe cap de locuitor din fonduri europene, şi Buşteniul, condus de PSD, unde nu au venit deloc bani de la Bruxelles. Asta este diferenţa dintre PNL şi PSD: liberalii mizează pe investiţii, pentru că asta înseamnă bunăstare pentru cetăţeni, iar PSD nu face decât să consume şi să redistribuie sărăcia. Sunt convins că, pe 27 septembrie, vom spune alături de Iulian Dumitrescu, <<Adio, PSD>> la Prahova”, a afirmat deputatul Robert Sighiartău. 

Europarlamentarul Rareş Bogdan a vorbit despre un moment astral în care România poate progresa semnificativ, în următorii 7 ani urmând să vină în ţară aproape 80 de miliarde de euro din fonduri europene, care vor trebui absorbiţi atât la nivel guvernamental, cât şi de administraţiile publice locale. În acest context, eurodeputatul a făcut un apel către prahoveni să voteze Alianţa PNL – USR – PLUS la Consiliul Judeţean şi să ofere şansa unei dezvoltări durabile judeţului.

Iulian Dumitrescu are avantajul de a fi absolvent de Harvard şi de a fi văzut cum s-au mişcat lucrurile în alte părţi ale Europei. Are capacitatea de a fi mediator, de a se pune la masă cu oamenii care doresc să ducă „Prahova pe Primul Loc”. Şi mai are atuul extrem de important al parteneriatelor cu Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, şi Cătălin Florescu, viitorul primar al Câmpinei din partea PNL – USR – PLUS. Astfel de parteneriate pot aduce progresul judeţului şi vor mişca lucrurile în direcţia

bună. Iulian Dumitrescu are şi avantajul colosal de a putea intra pe uşa, pe hornul, pe gaura cheii la orice ministru actual şi viitor. Am încredere că lucrurile vor arăta absolut remarcabil la Prahova cu Iulian Dumitrescu în postura de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a concluzionat Rareş Bogdan.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor