logo
RNTV Live

Rareș Bogdan dezvăluie cazul lui Băsescu și contrazice zvonurile: ‘Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu / Iohannis nu a avut nicio implicare’

rares_bogdan_ong_mediu
Theo Tănăsescu

Potrivit prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, Cătălin Cîrstoiu va deveni primarul Capitalei, datorită sprijinului oferit de două partide de amploare. El aduce în discuție precedentul lui Traian Băsescu, care a câștigat alegerile pentru Primăria Municipiului București într-o situație similară.

„Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu, pentru că are în spate două partide uriașe. Noi avem 24% pe București, PSD are 32 sau 33%. În momentul în care reușim să punem cele două partide în spatele domniei sale și să fie perceput ca reprezentant și asta facem zi de zi, oră de oră, de 10 zile încoace, domnia sa sunt absolut convins că se va vedea și în sondajele de opinie unde va fi”, spune la Antena 3 Rareș Bogdan.

El neagă că medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi fost impus de Klaus Iohannis.

„Domnul Iohannis nu a fost implicat deloc pe listele nici de europarlamentare nici pentru locale, absolut deloc, are dânsul alte preocupări. La ce provocări de securitate sunt în regiune, în momentul ăsta, numai ce se întâmplă cu Primăria Capitalei și pe cine susținem noi nu cred că îi arde. România este într-o zonă foarte critică, din punct de vedere geostrategic, geopolitic și în momentul ăsta, președintele unei țări de talia României, în speță Klaus Iohannis, se ocupă de chestiunile legate de stabilitate și securitate. Domnul Băsescu a intrat în campanie și după primul tur de scrutin, a avut exact 12,6%, și a câștigat cu 56%, în fața domnului Chiriță, care era cotat ca fiind favoritul. În momentul în care Cătălin Cîrstoiu, în urmă cu 10 zile, la 6 zile de la intrarea în campanie, avea aproape 20%, iar cele două partide, împreună, 56% pe București, în momentul în care cele două partide și electoratul celor două partide se lipesc de domnul Cîrstoiu, acesta poate crește cu două, trei procente pe săptămână, fiindu-i suficient pentru a câștiga în 9 săptămâni alegerile”, încheie prim-vicepreședintele PNL.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor