logo
RNTV Live

Răpire ca în filme în Târgu Jiu

nu treceti politie (Large)
Dudau Andreea Valentina

O tânără a fost răpită ca în filme în Târgu Jiu. Femeia a fost luată de pe stradă de trei bărbați și introdusă într-o mașină.

Vineri seară, de pe o stradă din Târgu Jiu, o tânără a fost luată de trei bărbați aflați într o mașină. Polițiștii de la Ordine Publică și Circulație Rutieră au acționat, noaptea trecută, pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Ei au intervenit la prinderea și identificarea celor trei bărbați bănuiți că ar fi introdus cu forța o tânără în mașina lor.

Răpirea a fost sesizată unei patrule într-un cartier din zona centrală a municipiului Târgu Jiu.

Un cetățean a anunțat că pe strada Unirii, vineri noapte, în dreptul pieței de flori, o femeie a fost introdusă cu forța într-un autovehicul în care se aflau trei bărbați.

„Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat autovehiculul respectiv, care a demarat în trombă. Au observat că, la un moment dat, din mers, s-a deschis și închis, ușa din partea stangă – spate. În cel mai scurt timp au fost alertate toate echipajele Poliției Locale aflate în teren. De asemenea, au fost sesizate și echipajele de poliție și jandarmerie.” conform Gazetei de Sud.

Mașina a fost depistat în trafic, pe strada 9 Mai. Cei trei bărbați au fost identificați. Ei sunt din localitatea Bengești-Ciocadia și au 39 de ani, respectiv 32 de ani. În autovehiculul se afla și o femeie de 25 de ani. Femeia a spus că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Cazul a fost preluat de către organele abilitate în drept pentru continuarea cercetărilor.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor