logo
RNTV Live

Ramon II a câștigat Premiul “Constantin și Elena”

ramon II
rnews

Ramon II a câștigat Premiul “Constantin și Elena”

Ramon II, condus de Cristian Slate, a câștigat cea mai importantă cursă a reuniunii de trap organizate duminică, la Hipodromul Ploiești.

Cei peste 500 de spectatori au avut ce vedea.

În primul rând, „Premiul Constantin şi Elena”, alergare semiclasică, a fost adjudecat de Ramon II. Armăsarul condus de Cristian Slate a câştigat clar în faţa următorilor clasaţi, Calligenia BMW şi Speedy Nobel.

Premierea a fost făcută de maestrul Titi Tudor, cetăţean de onoare al Ploieştiului şi coordonator al secţiei de box a CSM Ploieşti.

În celelalte curse de trap ale reuniunii s-au impus Denisse (Premiul Carlos), Corona (Premiul Catren), Haiti (Premiul Clasic) şi Tajfun (Premiul Coran).

Cursa oficială de galop

În premieră, a fost organizată și o cursă oficială de galop rezervată cailor Pur Sânge Arab, pe distanţa de 1.500 de metri.

Premiul ARAC, la startul căreia s-au aflat cinci cai, a fost câștigat de iapa Demona, condusă de Luigi Toporan şi aparţinându-i lui Guillaume Fillet. Și-a asigurat astfel dreptul de a participa în cursa pentru Marele Premiu oferit de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan, parte din programul internațional Wathba Stallions Cup, ce va avea loc pe 1 iulie, la Ploieşti.

Spectatorii prezenţi pe Hipodrom au putut asista şi la curse de ponei.

Zece căluţi s-au întrecut în două semifinale de câte cinci şi o finală în care au luat startul cei mai buni trei ponei.

Blistkem, condus de Gabriela Brencu, a câștigat finala, fiind urmat de Cezar, condus de Ionuţ Marian Trică şi Calypso, avându-l în şa pe Claudiu Costache.

Următoarea reuniune oficială va avea loc duminică, 10 iunie şi va avea ca „main event” Premiul debutanţilor, alergare semiclasică rezervată cailor de 2 ani, pe distanţa de 1600 metri.

csmploiesti.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor