logo
RNTV Live

Rambo luptă în “Arena Lupilor”!

Lambagiu
Ciprian Radu

Gala Colosseum care va fi organizată în 17 iunie pe stadionul Ilie Oană propune confruntări foarte interesante.

Ieșeanul Florin Lambagiu, una dintre ultimele descoperiri ale antrenorului Mihai Constantin, cel care l-a lansat pe Cătălin Moroșanu, se numară printre vedetele galei Colosseum.

Botezat “Rambo din Copou” de Mihai Constantin, Lambagiu, 20 de ani, va avea parte de cel mai dificil examen al carierei sale. Ieșeanul, cu un palmares de 8 victorii și o singură înfrângere, îl va înfrunta pe veteranul Constantin Pașniciuc, 33 de ani, care a luptat inclusiv în Glory, cea mai puternică promoție de kickboxing din lume.

Pașniciuc, 39 de victorii și 5 înfrângeri, revine în ring după o pauză de 3 ani. Lambagiu și Pașniciuc vor lupta pentru centura națională Colosseum a categoriei 75 de kg.

Gala de la Ploiești este organizată de promotorul local Gabriel Georgescu prin clubul Dacia Martial Arts. Evenimentul, alcătuit din 15 meciuri, va fi transmis în direct începand cu ora 21.00 de Digi Sport.

rambo

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor