logo
RNTV Live

Rămâne Mircea Rednic la UTA Arad?

download (25)
Fălcescu Andreea

Deși performanțele echipei s-au îmbunătățit sub conducerea lui Mircea Rednic, au apărut zvonuri în Arad conform cărora antrenorul ar putea fi demis, chiar și în cazul în care câștigă barajul împotriva Gloriei Buzău.

Mircea Rednic a dat asigurări că nu există nicio intenție de a se despărți de echipa UTA, deși au circulat zvonuri în acest sens.

Antrenorul, care a preluat echipa în luna aprilie, a declarat că are un contract solid și că nu există motive pentru o despărțire.

”Nu se pune problema să plec de la UTA Arad. Am și discutat cu cei din conducere despre jucătorii de care e posibil să ne despărțim. Am un contract până în 2024, beton! Eu mi-am dorit un proiect pe termen lung, să pot construi ceva durabil.

Sunt convins că strategia clubului trebuie să fie cea dorită de conducere, eu am și promovat deja câțiva tineri.

Sunt fotbaliști buni și eu știu ce am de făcut. E clar că sunt unii oameni care nu s-au bucurat că am venit, dar eu nu am acceptat propunerea pentru bani, ci pentru că vreau să fac performanță”, a spus, citat de Prosport, Mircea Rednic.

Patronul UTA, Alexandru Meszar, a făcut o declarație oficială în care a confirmat că Mircea Rednic nu va fi demis, indiferent de rezultatul barajului.

Meszar a subliniat că nu există niciun scenariu în care antrenorul să fie înlocuit și a reafirmat încrederea în abilitățile lui Rednic de a conduce echipa.

”Nu se pune problema să ne despărțim de Mircea Rednic. Avem contract semnat cu el până în 2024. Nu l-am adus pentru trei etape.

Am luat în calcul și varianta pe care nimeni nu și-o dorește, de a ajunge în Liga 2, și tot cu el am gândit strategia. Sigur, sunt și mulți care ne vor răul. Vă spun sincer că avem încredere totală în Mircea Rednic.

Fotbalul este imprevizibil și uneori lucruri se mai pot schimba. În ce context? Poate domnul Rednic nu va accepta, după acest meciuri de baraj, noua noastră politică. În trecut, am dat libertate totală pentru a face lotul și am ajuns unde am ajuns.

Acum, vrem să mergem pe jucători români și pe tineri academie. E adevărat că domnul Rednic știe de aceste dorințe, i le-am expus înainte să ne apucăm de treabă împreună”, a declarat Alexandru Meszar.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor