logo
RNTV Live

 RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL intră în procedură normală de pornire

petrotel-rafinarie.hgpalj1icd-1000×600
Mihai Constantinescu

RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL intră în procedură normală de pornire

Începând cu 30 martie 2019, RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL va intra în procedură normală de pornire. Pornirea se va executa în conformitate cu regulamentul de funcționare și procedurile de operare specifice tuturor rafinăriilor. Vă asigurăm că rafinăria va conduce procesul de pornire astfel încât să minimizeze cât mai mult efectele asupra factorilor de mediu. Operațiunile de pornire se vor incheia marți, 2 aprilie 2019.

RAFINĂRIA PETROTEL-LUKOIL este permanent monitorizată, atât de factorii de raspundere de mediu, cât și prin propriile laboratoare, urmând să țină legătura cu cetățenii ploieșteni prin canalele media.

Pentru orice disconfort olfactiv, cât și pentru operațiunile firești unei rafinării, de până la intrarea în regim normal de pornire (facla), RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL îsi cere scuze, asigurând cetățenii municipiului că nu va exista niciun pericol pe durata acestei intervenții.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor