logo
RNTV Live

Radarele au fost date peste cap în minivacanţă. Vezi cu ce viteză a fost prins un prahovean

Mihai Constantinescu

S-au grăbit să petrecă minivacanţa. Unii prea tare

Radarele au fost date peste cap în minivacanţă, chiar dacă poliţiştii au sfătuit participanţii la trafic să nu facă acest lucru. 35 de șoferi și motocicliști au fost depistati conducând cu viteză excesivă. Dintre aceştia, unul este din Prahova.

Radarele au fost date peste cap în minivacanţă.  Cei prinşi cu viteză excesivă au fost sancţionați contravenţional, fiecare, cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei. Nu a fost singura pedepsă aplicată. Au rămas pietoni pentru 90 de zile.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/videodaca-facealiniute-cu-un-avion-castiga-un-sofer-rulat-pe-autostrada-cu-viteza-record/

Dintre cei 35 de şoferi şi motociclişti pedepsiţi pentru că au condus cu viteză mult prea mare, este şi un prahovean de 28 de ani. Pe 13 august, la ora 00.22, a fost depistat pe autostrada A2, deplasându-se cu 181 km/h.

Nu este cea mai mare viteză cu care s-a rulat în această minivacanţă. Pe locul I se află un conducător un bărbat, de 27 de ani, din județul Ilfov. Conducea autoturismul cu  232 km/h, pe A1.

Poliţiştii revin şi spun tuturor conducătorilor auto:

“Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!”

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Poliţia Română

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor