logo
RNTV Live

Rabla pentru Electrocasnice, la start

Rabla pentru Electrocasnice
Mihai Constantinescu

Rabla pentru Electrocasnice

Începe Programul Rabla pentru Electrocasnice pentru care s-a pus la bătaie suma de 40 de milioane de lei. În total, vor fi acordate 100 de mii de vouchere.

Valoarea unui vorcher este între 200 şi 400 de lei.

Cei care vor electrocasnice noi trebuie să ştie că la centrele de colectare se vor putea preda nu doar frigidere sau televizoare ci aspiratoare sau uscătoare de rufe.

Concret, pentru un televizoar sau o maşină de spălat se va acorda un voucher în valoare de câte 400 de lei. Pentru maşini de spălat haine vor fi acordaţi 300 de lei, iar pentru aspiratoare – 200 de lei.

Cei care doresc să ia parte la acest program trebuie să ştie că înscrierea se face exclusiv online. Este bine de ştiut şi faptul că voucherele vor fi electronice. După experienţa ediţiilor anterioare, retailerii se aşteaptă la vânzări record.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-ambulanta-de-la-serviciul-privat-accident/?fbclid=IwAR0LtsYiyT2OHfvYEvxtTOvq4r_TASYZKh-NoVYQGXG4nxSLQ_MCvAXtdhs

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/asfalatari/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fostul-manager-al-spitalului…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor