Rabla local se desfasoara si in Targoviste. 1000 de autovehicule uzate vor putea fi casate de către târgovișteni, în schimbul a 3000 de lei pentru fiecare autovehicul. Incepând de luni persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local.

Programul are în vedere acordarea, la nivelul municipiului Târgoviște, a cel mult 1000 de stimulente de casare, în valoare de 3000 lei fiecare stimulent, suma de 2400 lei fiind suportată de către AFM, iar suma de 600 lei din bugetul local.

 Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT).

Obținerea finanțării se poate face exclusiv prin înscrierea solicitanților în aplicația informatică pusă la dispoziție de către AFM, care va transmite Primăriei Târgoviște lista solicitanţilor de finanţare care solicită stimulentul pentru casare.

 Potrivit ghidului, Primăria Târgoviște acordă suma de 3.000 de lei, cu titlu de stimulent pentru casare, numai după încheierea contractului de finanţare cu solicitantul stimulentului,  casarea autovehiculului uzat, numai prin intermediul colectorilor autorizaţi și radierea autovehiculului uzat din circulaţie şi din evidenţa fiscală a delegatului.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *