PUSL a lansat campania de strângere de semnături pentru susținerea unei legi pentru recuperarea la buget a marilor averi care nu pot fi justificate

cel mai verde complex reziential

Marile averi care nu pot fi justificate prin venituri legale ar putea fi recuperate de autoritățile statului pentru bugetul public.

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) a lansat oficial o campanie de strângere de semnături pentru susținerea unei inițiativei legislative, în acest sens.

cel mai verde complex reziential

Demersul a fost promovat în cadrul unui eveniment organizat la TImișoara.

Proiectul de lege este răspunsul PUSL pentru românii cinstiți care mereu și-au respectat obligațiile fiscale, în timp ce asistau neputincioși la îmbogățirea nejustificată a unora, fără ca vreodată aceștia din urmă să răspundă în fața legii.

„Vizita la Timișoara mi-a adus aminte de 1989, cum se striga în acea vreme la Timișoara: libertate, libertate! Astăzi suntem liberi, trăim într-o țară frumoasă. Deviza noastră în PUSL este fapte, nu vorbe! De la acest lucru nu trebuie să abdicăm, trebuie să fim curajoși și puternici. Campania de strângere de semnături este pentru fiecare dintre cei care doresc să știe adevărul despre cei care de multe ori ne conduc, dar nu numai, a celor care nu au averea deschisă, pentru a ști de unde vin banii și unde pleacă ei”, a precizat deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here