logo
RNTV Live

”Pur și simplu, vrem să câștigăm campionatul și Cupa!”

conferinta volei
Cristian Anghelescu

”Pur și simplu, vrem să câștigăm campionatul și Cupa!”

Aceste au fost cuvintele de debut ale președintelui Dacian Alecse la debutul conferinței de presă a voleibaliștior de la Tricolorul LMV.

Un deziderat la vârf despre care, vreme de doi ani, nici măcar nu s-a încercat să se pomenească! Iar acum, după două ediții terminate pe aceeași poziție, cinci, a ierarhiei, pofta de performanță a venit intempestiv!

“Sunt în măsură să anunț obiectivul pe care, cu toții, ni l-am propus! Pur și simplu, vrem să câștigăm campionatul și Cupa! Este o ambiție generată de experiența transferurilor făcute, de valoarea voleibaliștilor! Chiar ei au impus o astfel de ambiție, rămâne doar să ne și pregătim și să tratăm orice joc numai la victorie” a început Dacian Alecse, președintele Tricolorului LMV.

Președintele și antrenorii…

Pe aceeași lungime de undă cu numărul unu la grupare, antrenorul Sergiu Stancu a adăugat:

“Vreau, în primul rând, să mulțumec conducerii pentru această provocare pe care mi-au acordat-o! Aceea de a antrena o astfel de echipă, un lot pe care orice antrenor și-ar dori să-l pregătească! Am avut tot ce ne-am dorit, cantonament perfect, antrenamente bune, cazări perfecte, meciuri de pregătire reușite! Plus un start de sezon pozitiv, chiar dacă în fața unei echipe maramureșene descompletată! Estimez că adevărata încleștare începe în campionat, sâmbătă, ca Steaua, la București. Iar vârful de formă mi-l doresc debutând chiar din acel meci! Oricum, Tricolorul va aborda fiecare partidă doar la victorie, vom lupta pentru asta și pentru a aduce la sală spectatori! Cât mai mulți, aceasta fiind rațiunea sportului și ambiția noastră, a tuturor celor care clădim proiectul!” a spus tehnicianul Sergiu Stancu.

Preluând punctul de vedere al “principalului”, Mădălin Marinescu, antrenorul secund al trupei ploieștene, a marșat pe ideea de unitate.

”Suntem mai deciși ca niciodată să reușim eventul! Tricolorul LMV poate să izbândească pentru că, în opinia mea, este alcătuită din cei mai buni voleibaliști ai ierarhiei! S-au făcut eforturi mari pentru ca visul să devină realitate și sunt sigur că nu vom dezamăgi! Ploieștiul este aproape să arate că alcătuiește cea mai bună garnitură din România! Suntem gata să luptăm pentru a demonstra asta iar cel mai bun prilej ne este la îndemână sâmbătă, la București!” a completat Mădălin Marinescu.

… bașca Bogdan, “căpitanul”!

În fine, ultimul care a vorbit a fost “căpitanul” Bogdan Olteanu. Voleibalistul de 36 de ani care a colindat lumea și a câștigat trofee pe bandă rulantă a vorbit extrem de tranșant:

”Am venit la Ploiești, special pentru a câștiga și titlul național al României! Am ratat, când eram mai tânăr, la Craiova și chiar sunt decis să nu mai trăiesc experiența aceea! Am ales oferta Tricolorului, fiind convins și de către prietenul și fostul meu coleg Sergiu Stancu! Presiunea care se pune pe noi este bună, pe de o parte, și mai puțin bună, pe de alta! Este bună pentru că fără presiune nu simți că ești în competiție, cu prea multă riscăm să-i derutăm pe mai tinerii colegi! Noi, cei mai în vârstă, gestionăm altfel momentele tensionate, ei, mânjii, pot claca repede! O să încercăm să nu dezamăgim, aici toată lumea nu vorbește decât despre trofee și performanță! Este bine, așteptăm și spectatori la sală și sunt convins că vor avea ce vedea și aplauda! Într-un fel se joacă având 200 de oameni în sală și într-altul cu 2000!” a conchis Bogdan, voleibalist care, în America de Sud evolua sub presiunea a zeci de mii de fani…

Cert este că, una peste alta, Tricolorul LMV va încerca să se impună în întrecerea internă. Și-a propus obiective înalte și a investit în formarea unui lot competitiv. Așteaptă și fanii, în tribune! Cu siguranță, aceștia vor veni dar numai după ce echipa va demonstra că poate să se impună! Că, se știe doar, așa-i la Ploiești!

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor