logo
RNTV Live

Punctul turistic preferat al românilor de pe insula Thassos devine o amenințare mortală

ochiul_mortii
Iorgu Theo

Grecia este locul de vacanță preferat al românilor, iar insula Thassos se numără printre destinațiile de top. Cu toate acestea, există zone cu potențiale pericole, precum Giola, cunoscută și sub numele de “Ochiul morții”. Acesta reprezintă o piscină naturală formată în mare, dar este extrem de periculos din cauza curenților puternici și a valurilor.

”Am aprobat doar ca să vă spun cât de ne-superb e să rămâi paralizat sau să mori pe insulă, că ai sărit în gaura asta. Și vă mai aduc aminte că nu avem spital pe insulă și că avem 1 x salvări care abia așteaptă să facă zeci de minute până la voi

Și vă rog, nu spuneți că “eu am sărit și nu am pățit nimic”. Ați avut noroc Alții poate nu vor mai avea. Așa că repet: NU săriți în Giola”, a comentat administratorul grupului Forum Thassos.

”Gazda noastră ne a spus că a murit un turist român la începutul lui august. Mulți rămân paralizați. Apa nu are aceeași adâncime mereu, și se formează un efect de pâlnie. Ea era îngrozită de câte accidente sunt, mai ales printre români”, a comentat un turist.

Mai multe informații găsiți aici.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor