logo
RNTV Live

PSD “trece pintr-o perioadă mai dificilă”. Organizația Prahova reacționează

psd-prahova
rnews

Veștile privind dezechilibrul organizației PSD Prahova au fost dezmințite prin intermediul unui comunicat de presă.

Chiar dacă sunt recunoscute tensiunile existente în acest moment în interiorul partidului, reprezentanții organizației prahovene susțin că vor continua să susțină partidul aflat la guvernare, alăturii de colegii din ALDE.

Iată comunicatul transmis de către PSD Prahova

Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, trece, în aceste momente, printr-o perioadă mai dificilă, așa cum de altfel s-a mai întâmplat în istoria acestei formațiuni politice. Deși sunt unele voci din afara partidului care doresc să destabilizeze situația internă din PSD, ceea ce se petrece în prezent sunt – de fapt – acțiuni normale într-un partid democratic, care este ca un organism viu, în perpetuă mișcare. Opiniile diferite nu pot să conducă decât la dezvoltarea internă și transformarea PSD într-o formațiune politică mai eficientă, care să aibă capacitatea să guverneze țara pe mai departe, alături de colegii de la ALDE.

PSD Prahova susține programul și coaliția de guvernare, care și-au dovedit din plin eficiența de la alegerile parlamentare și până în prezent, punând mai presus de orice îmbunătățirea calității vieții românilor.

Mai mult decât atât, apropiata ședință a Comitetului Executiv Național va fi forul în care vor fi puse în discuție opiniile aparent diferite din interiorul PSD din punct de vedere organizatoric. Pe de altă parte, însă, întrunirea CEx va dezbate lucruri importante pentru români: continuarea reformelor economice și sociale, în concordanță cu programul de guvernare și măsurile imediate care vor fi luate pentru a menține trendul ascendent al vieții economico-sociale din România.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor