logo
RNTV Live

PSD Prahova votează moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu

”Distracții” în valoare de 1.150.000 lei
rnews

“Suntem într-o situație neplăcută, deloc confortabilă pentru actul politic, dar mai ales pentru actul de guvernare. Așa că este foarte important mesajul pe care îl transmitem electoratului nostru. PSD este un partid responsabil, noi activăm ca echipă, lumea ne-a votat ca partid, nu uninominal. Nu stricam echipa, ne susținem liderii pentru a respecta ce-am promis în decembrie 2016”.

Este declarația făcută de președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, cu privire la moțiunea de cenzură a PSD împotriva lui Sorin Grindeanu.

Toți parlamentarii PSD Prahova vor vota moțiunea și vor fi alături de președintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a repune lucrurile și actul guvernării pe făgașul normal.

PSD Prahova respectă decizia Comitetului Executiv Național și îl susține pe Liviu Dragnea pentru a continua proiectele PSD din Programul de Guvernare.

Parlamentarii sunt convocați astăzi în ședința pentru citirea moțiunii de cenzură hotărâtă de PSD și ALDE împotriva Guvernului Grindeanu.

sursa – ziarulincomod.ro
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor