logo
RNTV Live

PSD Prahova şi-a prezentat astăzi candidaţii la alegerile parlamentare. Bogdan Toader:”Vrem redresarea României. Acum, în ţară este dezastru”/ VIDEO

PSD-2
rnews

Prahovenii vor fi din nou aşteptaţi la urne. De data aceasta pentru a alege viitorii deputaţi şi senatori care să le reprezinte interesele în Parlamentul României.

Alegerile sunt programate pentru data de 6 decembrie. Acestea vor fi organizate în condiţii speciale din cauza pandemiei de coronavirus.

 Astăzi s-a dat startul campaniei electorale, iar PSD Prahova şi-a prezentat candidaţii, în cadrul unei conferinţe de presă.

Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, a ţinut să precizezez că lansarea se face într-o perioadă extrem de dificilă, când urmează să se aplice noi restricţii românilor din cauza numărului mare de infectări de coronavirus, vinovată fiind, în viziunea lui Toader, actual conducere a ţării care nu a găsit formula optimă de protejare a cetăţenilor, contribuind astfel la posibila criză financiară, criză economică fără precedent, de care se tem specialiştii în domeniu.

La Senat, pentru alegerile din decembrie, lista va fi deschisă de către Radu Oprea, urmat de Laura Moagher şi George Botez.

La Camera Deputaţilor, primele patru poziţii sunt ocupate de către: Bogdan Toader- preşedinte PSD Prahova, Maia Teodoroiu, Grațiela Gavrilescu şi Rodica Paraschiv, actual deputat PSD.

Campania electorală va fi una extrem de dificilă din cauza situaţiei actuale în care se află ţară noastră.

Toader a făcut apel către populaţie să se prezinte la vot.

Toader a declarat în timpul conferinţei că era de preferat amânarea alegerilor parlamentare dată fiind situaţia din ţară în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus. Există riscul ca după 7 decembrie România să intre în stare de urgenţă din cauza unei posibile explozii a numărului de infectări cu COVID-19.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor