logo
RNTV Live

PSD Prahova, în proces de reorganizare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

PSD Prahova, în proces de reorganizare

PSD Prahova se află în prezent într-un amplu proces de reorganizare. Potrivit președintelui social-democraților prahoveni, în prezent se desfășoară alegeri în localitățile unde Partidul Social Democrat a câștigat alegerile, urmând ca la final să se organizeze alegeri și în restul organizațiilor. În ceea ce privește alegerea viitorului  președinte al PSD Prahova  aceasta va avea loc la începutul anului viitor.

Conducerea Partidul Social Democrat, filiala Prahova, a demarat deja procesul de alegeri la nivelul organizaţiilor locale. Președintelui Bogdan Toader susține că în prezent alegerile au fost demarate la nivelul localităților unde formațiunea politică a câștigat alegerile locale din 2020.

De altfel vor fi alese noi conduceri la nivelul organizațiilor social-democrate acolo unde PSD Prahova a pierdut alegerile locale.

Bogdan Toader a ținut să precizeze că data alegerilor în ceea ce privește desemnarea noului Birou Politic al organizației municipale Ploiești, acolo unde există o conducere interimară, va fi stabilită de conducerea națională a PSD:

Alegerea noului Birou Politic Județean PSD Prahova se preconizează a avea loc cel târziu în luna martie a anului 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor