logo
RNTV Live

PSD Prahova, apel către conducerea CJ Prahova, a Primăriei Ploiești și Termoficare Prahova

psd_ph_sediu
Dumitrescu Vlad

PSD Prahova a emis un comunicat de presă în care anunță că,prin consilierii județeni, municipali, dar și prin parlamentarii prahoveni, își arată disponibilitatea de a participa la discuții concrete care să conducă la încheierea crizei apei calde din Ploiești.

”Partidul Social Democrat – Filiala Prahova face apel către reprezentanții Consiliului Județean Prahova, ai Primăriei Ploiești, precum și ai operatorului SC Termoficare Prahova SA, să lase deoparte orgoliile și interesele de moment, să se așeze la aceeași masă a discuțiilor și să rezolve problema furnizării apei calde în municipiul Ploiești.

Nu prin declarații sterile și nu prin continuarea unui război în plan mediatic între părțile implicate se va pune punct acestei crize a agentului termic! Se va ieși din acest conflict – mai mult sau mai puțin artificial creat – prin consultarea specialiștilor în domeniul termoficării, dispuși să vină în ajutor pentru găsirea unei soluții! Este obligatoriu ca apa caldă să curgă din nou la robinete! Sunt familii cu copii mici, sunt persoane bolnave, sunt bătrâni care au nevoie de apă caldă în locuințele lor!

Reprezentanții Partidului Social Democrat – prin consilierii județeni și municipali, dar și prin parlamentarii de Prahova – își arată disponibilitatea de a participa la discuții concrete care să conducă la încheierea crizei apei calde din Ploiești!”, se arată scris în comunicatul de presă emis de PSD Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor