PSD Ploieşti susţine redeschiderea Oborului, de urgenţă

cautam-reporteri-republikanews

 Partidul Social Democrat – organizatia municipala Ploiesti a luat act de intentia primarului municipiului de a initia un proiect privind redeschiderea activitatii in Oborul Ploiesti, cerinta sustinuta permanent de senatorul PSD Radu Oprea, si solicita includerea acestui proiect suplimentar pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local din data de 26 noiembrie 2020.

Acest proiect de hotarare este o necesitate si am militat pentru normalitate intr-o perioada in care Romania se afla in haos din cauza masurilor catastrofale luate de Guvernul Orban, masuri care au ca finalitate falimentul producatorilor si comerciantilor romani.

just insolv sprl

Organizatia noastra a initiat o petitie semnata de peste 3.500 de ploiesteni prin care am solicitat redeschiderea pietelor agroalimentare, mesajul cetatenilor municipiului nostru fiind neechivoc in acest sens.

Drept urmare, consilierii locali PSD vor vota acest proiect, sustinand orice masura privind sprijinirea producatorilor locali si a comertului in pietele agroalimentare, cu respectarea cerintelor actuale de siguranta sanitara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here