logo
RNTV Live

PSD ÎN OPOZIȚIE ÎN PRAHOVA

Dumitrescu Vlad

Conducerea PSD Prahova a criticat decizia  reprezentanților Consiliului Județean Prahova de a accesa un credit în valoare de 300 milioane lei  în vederea asigurării unui fluxului de lichidităţi financiare pentru implementarea mai rapidă a proiectelor de investiţii. Bogdan Toader, liderul social democraților prahoveni, susține că nu era necesar acest lucru în condițiile în care constructorii trebuie să demonstreze faptul că au puterea financiară să lucreze chiar dacă plata facturilor se face la două-trei luni.

Reprezentanții PSD din Consiliul Județean au refuzat să voteze proiectul prin care executivul va accesa un credit în valoare de 300 milioane lei pentru a plăti în avans lucrările de investiții care se vor derula în   Prahova.

De altfel, Bogdan Toader susține că nu era necesar să fie accesat un împrumut în condițiile în care constructorii trebuie să demonstreze că pot duce lucrarea la bun sfârșit chiar în condițiile în care se întârzie cu plata facturilor.

Pe lista investiţiilor de interes public judeţean pentru care se consideră necesară contractarea creditului şi care poate fi actualizată figurează momentan realizarea unui pasaj denivelat peste DN 1 la intersecţia cu DJ 101 I şi strada Buda, variantele ocolitoare Băneşti, Mizil şi Băneşti – Valea Doftanei şi proiectul privind implementarea unui sistem inteligent de monitorizare şi supraveghere video a traficului pe drumurile publice de interes judeţean şi dezvoltarea unui centru de management al traficului prin aplicaţii video specializate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor