logo
RNTV Live

Proteste în benzinăriile austriece, inclusiv în Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Proteste în benzinăriile austriece, inclusiv în Prahova

Protestele partidului AUR, cu privire la nemultumirile legate de companiile austriece din tara noastra, au ajuns si la Ploiesti. Dupa o sedinta a membrilor, la care a participat si liderul George Simion, acesta i-a invitat sa ia parte la o manifestare intr-o benzinarie de la iesirea din oras. Aproape 100 de persoane au mers in statia peco, pe care au blocat-o. Au scandat lozinci impotriva companiei care detine statiile de carburant, iar la final au protestat si in fata rafinariei de la Brazi.

Proteste în benzinăriile austriece, inclusiv în Prahova

Totul a inceput cu o sedinta de lucru a membrilor AUR Prahova ce a avut loc intr-una dintre salile Casei de Cultura din Ploiesti. La intalnire a ajuns si liderul formatiunii politice, George Simion.

Este parte din discursul lui George Simion, in fata membrilor de partid. La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, invitate mai apoi de liderul formatiunii politice sa protesteze impreuna intr-o benzinarie detinuta de o companie austriaca. In statia de carburant aproximativ 100 de persoane au ajuns in cel mai scurt timp.

Dupa ce au blocat fiecare pompa din benzinarie, si chiar intrarea cu masinile membrilor, protestatarii au intrat si in magazinul statiei peco. Dupa alte minute de manifestari protestatarii au mers in fata rafinariei de la Brazi.

La final, o parte dintre cei prezenti la protest, in frunte cu liderul George Simion, au decis sa mai protesteze la o alta benzinarie de pe Calea Unirii, din Bucuresti.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor