logo
RNTV Live

Proteste impotriva scumpirii carburantilor, si la Ploiesti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Proteste impotriva scumpirii carburantilor, si la Ploiesti

Proteste impotriva scumpirii carburantilor au fost si la Ploiesti. Zeci de soferi cu mai bine de 60 de autoturisme s-au stans initial in Parcul Municipal Vest. De acolo au plecat in coloana inspre centrul orasului. Cu avariile pornite si calxoane au vrut sa traga un semnal de alarma asupra sotuatiei critice in care se afla. La final s-au oprit intr-o benzinarie de la marginea orasului, la iesire inspre Valea Prahovei.

Proteste la Ploiesti

In coloana, cu avariile pornite, mai bine de 60 de masini plecate din Parcul Municipal Ploiesti au strabatut drumul pe avarii, pana la Gara De Sud. Soferii au claxonat frenetic, pentru a atrage atentia asupra nedreptatilor care li se fac odata cu scumpirea pretului la pompa.

Au lipit afise pe masini, cu inscrisul: “Protest impotriva dublarii pretului la carburanti”, iar pentru a indemna si pe altii sa li se alature au facut live pe retelele de socializare.

Marsul de constientizare a situatiei cu care se confrunta soferii din Ploiesti si totodata protestul s-au incheiat intr-o benzinarie  de la iesirea din oras, inspre DN1.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor