Protest AUR după respingerea României din Spațiul Schengen

angajare

Zeci parlamentari și susținători AUR protestează luni, în fața Guvernului, „faţă de lipsa de reacţie” a autorităţilor după respingerea candidaturii României la Spaţiul Schengen. 

Protestatarii flutură tricolorul, huiduie și scandează împotriva premierului şi a Guvernului. Participanţii la miting strigă, printre altele: „Demisia”, „Jos Guvernul” „Nu vrem să fim conduşi de hoţi şi de miniştri mafioţi”, „Afară cu hoţii din ţară”, „Ce vrem noi e şi pentru voi”.

Jandarmi au solicitat părăsirea zonei de către protestatari, atenţionând că manifestaţia este ilegală şi pot fi amendaţi.

„Parlamentarii AUR vor depune un memorandum în care vor cere executivului de la Bucureşti să nu rateze termenul limită, din 8 februarie, până la care se poate contesta la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene decizia Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne al UE prin care se respinge accesul României în Spaţiul Schengen”, precizează AUR, într-un anunţ de presă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Protest al AUR în fața Guvernului după respingerea candidaturii României la Spațiul Schengen

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here