logo
RNTV Live

Propunere pentru Orășelul Copiilor. Unde ar putea fi amenajat anul acesta

Orăşelul Copiilor pentru Orășelul Copiilor
Ciprian Radu

Propunere pentru Orășelul Copiilor

Donald Constantin a propus amenajarea Orășelului Copiilor la Parcul Municipal Vest. 

Șef al administrației Parcului Municipal Vest de puțină vreme, Donald Constantin a dispus din start lucrări de reamenajare a zonei. Care trebuia să fie încă de la început un spațiu de distracție și relaxare pentru ploieșteni. Și care, după cum știți deja, rămăsese de izbeliște.

CITEȘTE și VIDEO: Ultimele variante pentru noul spital municipal. Ce locații au propus taberele din Consiliul Local Ploiești

Donald Constantin vine acum cu o nouă propunere de întrebuințare a parcului. Aici să fie amenajat Orășelul.

“Parcului Municipal Vest a fost creat pentru evenimente și pentru relaxarea ploieștenilor. Există aici suprafață pentru orice eveniment. Am propus să fie amenajat aici Orășelul Copiilor. Este destul spațiu, nu se mai blochează orașul, iar ploieștenii se pot bucura de unul dintre proiectele europene care fuseseră abandonate “. – Donald Constantin, pentru Republika News.

În cazul în care propunerea va fi acceptată, municipalitatea va asigura transportul spre și de la Parcul Municipal Vest.

Foto: Adevărul

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor