Propunere legislativă – Şoferii rămân fără permis dacă întârzie plata amenzilor!

Șoferilor care nu își achită amenzile rutiere în termen de 60 de zile de la emiterea lor ar putea să li se suspende permisele de conducere.

Asta dacă o propunere legislativă înregistrată recent la Senat va ajunge să devină lege.

cel mai verde complex reziential

Măsura este menită să îi oblige pe șoferi să își achite datoriile și să crească încasările de amenzi la bugetele autorităților locale.

Prin propunerea legislativă se urmărește introducerea mențiunii că suspendarea permisului va fi posibilă până la achitarea amenzii, dacă aceasta nu a fost platită în termen de 60 de zile de la sancționare.

Mai exact, șoferii care sunt amendați vor avea la dispoziție 60 de zile pentru a plăti amenda rutieră, dacă depășesc acest termen, chiar și cu o zi, li se va suspenda permisul. Această suspendare va fi în vigoare până în momentul în care vor achita datoria avută.

arnos 6 oua

1 COMENTARIU

  1. Măsura ( proiectul de lege ) este constituțional/ă doar în ceea ce priveşte caracterul punitiv & coercitiv exercitat în scopul ,,educării’ conducătorilor auto la a circula regulamentar.Restul cu ,, încasările la bugetele locale ” sânt doar complicități şi abuzuri ale statului palmă ( care pot fi încadrate inclusiv penal…la abuz în serviciu , fals în înscrisuri oficiale , fals intelectual , uz de fals față de amenzile fabricate în acest scop , al creşterii veniturilor la buget ).
    În momentul în care priveşti / consideri amenzile ca pe o sursă de venit , nu eşti cu nimic deosebit sau mai bun decât despoții / tiranii din antichitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here