logo
RNTV Live

Proiectul „Fazarea Proiectului Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova”

Hidro Prahova
rnews

“Proiect cofinanţat din  Fondul de Coeziune, prin Programul OperaţionalInfrastructură Mare 2014-2020”

UNITATEA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI

Proiectul „Fazarea Proiectului Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova

 4424/UIP/999/22.07.2020

 ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

 SOCIETATEA HIDRO PRAHOVA S.A. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: «REABILITARE ȘI EXTINDERE STAȚII DE EPURARE APĂ UZATĂ ÎN ORAȘELE SINAIA, BREAZA – STAȚII DE TRATARE APĂ POTABILĂ ÎN ORAȘELE COMARNIC ȘI SINAIA, JUDEȚUL PRAHOVA – CL1 FAZAT LOT 2 – REABILITAREA ȘI EXTINDEREA STAȚIEI DE EPURARE APĂ UZATĂ ÎN ORAȘUL SINAIA, JUDEȚUL PRAHOVA – CONFORM CONTRACTULUI DE DELEGARE DE GESTIUNE NR. 116/09.07.2009 ȘI CONTRACTELOR DE FINANȚARE NR. 121443/20.05.2011 ȘI NR.8/06.12.2016», propus a fi amplasat în SINAIA, strada VALEA LARGĂ nr. F.N..

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 306 , în zilele de luni-vineri, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro.
  2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Prahova.

Comentariile/Observatiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor