Proiectele bugetare pentru 2024, programate pentru depunere pe 18 decembrie și vot final pe 22 decembrie

florin roman
Dumitrache Catalina

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat luni că proiectele bugetului de stat și al asigurărilor sociale pentru anul 2024 vor fi prezentate în Parlament pe 18 decembrie, cu votul final estimat să aibă loc pe 22 decembrie. Declarația a fost făcută după o întâlnire a grupului parlamentar liberal de la Camera Deputaților cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

“Astăzi am avut o întâlnire cu ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, la nivelul grupului de deputați al Partidului Național Liberal. După această întâlnire, s-a dat un vot în unanimitate pentru susținerea noului proiect de buget de stat pentru anul 2024 și a bugetului asigurărilor sociale de stat. După consultări și discuții cu ministrul Finanțelor, am identificat câteva aspecte extrem de importante pentru liberali, pentru care vom vota în unanimitate acest buget”, a declarat Roman, vicelider al grupului PNL.

Întrebat despre data depunerii proiectului de buget în Parlament, Florin Roman a specificat: “Pe 18 decembrie se depune în Parlament, iar termenul de adoptare în Parlamentul României este stabilit pentru 22 decembrie”.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că a discutat cu deputații liberali principalele elemente ale bugetului de stat pentru 2024, includând cheltuielile pentru majorarea pensiilor și salariilor profesorilor, investițiile în Programul ‘Anghel Saligny’, menționând că nu vor exista creșteri de taxe și impozite.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor