logo
RNTV Live

Proiect pilot pentru revitalizarea urbană și modernizarea zonei centrale din Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Proiect pilot pentru revitalizarea urbană și modernizarea zonei centrale din Ploiești!

Consilierii locali ai Partidul Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan și Cristian Ionescu, au prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, un proiect pilot de revitalizare urbană și modernizare a zonei centrale din Ploiești. Proiectul pune accentul pe revitalizarea zonei și valorificarea monumentului architectural Hale Centrale.

Aceasta este viziunea consilierilor locali ai Partidul Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan și Cristian Ionescu,  în cee ace privește proiectul care vizează măsuri de reconsolidare și modernizare a clădirii Hale Centrale, cât și modernizarea pieței centrale, care ar urma să fie pe două nivele.  Ambele edificii sunt, de altfel,  cuprinse într-un proiect architectural unic.

Potrivit consilierului local Alexandru Ștefan, conceptul a plecat de la clădirea Halelor Centrale, încadrată ca și monument istoric.

Proiectul prevede și o zonă de exploanadă, o nouă clădire administrativă, dar și o parcare supraetajată cu 80 de locuri.

Evenimentul a fost organizat după o activitate de peste 6 luni de zile a acestora, dornici să schimbe, să transforme imaginea zonei centrale a municipiului Ploiești care cuprinde zona Halelor și a pieței centrale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cartierul-dallas-din-ploiesti-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews,ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor