logo
RNTV Live

PROIECT Pasaj subteran și parcare de 200 locuri în centrul stațiunii Sinaia

sursă foto MDI TV
Dumitrescu Vlad

Primarul Vlad Oprea a anunțat marți, în cadrul emisiunii Proces Verbal, difuzată pe Ploiești TV, că în stațiunea Sinaia va fi realizat atât un pasaj subteran în zona centrală, cât și o parcare subterană cu 200 locuri.


” Vom realiza un pasaj subteran în centru orașului Sinaia care va începe undeva în zona Poștei, iese în zona Casino, spre ieșire spre Brașov, și cu o parcare sub parc de 200 de locuri. Este un proiect la care lucrăm acum colaborare cu ADR SUD Muntenia. Inima orașului, centrul orașului va deveni total pietonal, fără să-i împiedice pe cei care tranzitează să intre. Vor intra prin pasaj, iar la jumătatea lui este parcarea, de unde cu un lift urci direct în parc sau poți să-ți continui călătoria spre Brașov. Proiectul este câștigat. Acum am scos la licitație realizarea proiectării efective. Avem termen până în vară să realizăm proiectarea, iar până în toamnă trebuie să scoatem la licitație execuția. Lucrarea poate fi realizată într-un an”, a anunțat primarul Vlad Oprea în cadrul emisiunii Proces Verbal.


Valoare proiectului este de aproximativ 15 milioane euro și va fi realizat cu fonduri europene.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor