logo
RNTV Live

Programul spectacolelor în aer liber de la Teatrul “Toma Caragiu”

Program spectacole in aer liber ale Teatrului Toma Caragiu – 22 – 28 iunie 2020
Mihai Constantinescu

Programul spectacolelor în aer liber de la Teatrul “Toma Caragiu”

Prahovenii sunt invitaţi la spectacolele în aer liber ale Teatrului Toma Caragiu pregătite pentru perioada 22 – 28 iunie.

“Sâmbătă, de la ora 19.30, vă invităm să urmăriţi spectacolul „Piatra din casă”, de Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija, o comedie care satirizează obiceiul micii boierimi din Moldova mijlocului de secol XIX de a transforma căsătoria într-un schimb, o înţelegere între părinţi cu privire la împărţirea zestrei, fără a ţine cont de părerea copiilor.

Duminică dimineaţa, ne vom bucura de o dublă reprezentaţie a spectacolului „Cenuşăreasa”, adaptare a regizorului Cristian Pepino după basmul scris de Fraţii Grimm. De la ora 10.30 şi de la ora 12.00, vom face cunoştinţă cu povestea unei fete cu suflet bun, nedreptăţită de mama şi surorile ei vitrege, dar a cărei viaţă se va schimba cu ajutorul magic al naşei ei, Zâna cea Bună.

În aceeaşi zi, de la ora 19.30, Karl Baker şi Cătălin Bucur ne vor oferi o mostră a teatrului experimental, prin intermediul spectacolului „Ultimul Godot”, regia Bogdan Voicu, montare ce are la baza textul dramaturgului Matei Visniec.

Biletele pot fi achizitionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774”, au spus prin intermediul unui comunicat de presă reprezentanţii Teatrului Toma Caragiu

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor