logo
RNTV Live

Programul returului play-off-ului

57bb75db95f9cfc77ac21bc5
Cristian Anghelescu

În această seară, de la ora 21:45, sunt programate primele cinci partide contând pentru returul play-off-ului vizând accederea în grupele UEFA Champions League. Pe lângă participarea în următoarea fază, fiecare dintre echipele care se vor califica va fi recompensată cu o sumă apropiată de 20 de milioane de euro!

Românii rămași să lupte în această seară pentru onoare, puncte și bani sunt Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru, Andrei Prepeliţă și Ovidiu Hoban, primii trei fiind echipierii bulgarilor de la Ludogorets, trupă care are prima șansă de calificare după succesul cu 2-0 din tur, atunci când fostul fundaş dimamovist a reușit să deschidă scorul din penalty în partida cu Viktoria Plzen!

Fostul “petrolist” Ovidiu Hoban are o misiune infinit mai grea. Echipierul israelienilor de la Hapoel Beer Sheva trebuie să întoarcă un rezultat de 2-5 “reușit” la Glasgow în faţa campioanei Scoţiei, Celtic.

Iată programul de marţi din returul play-off-ului UCL (21:45)

AS Roma – FC Porto (în tur, 1-1)

Hapoel Beer Sheva – Celtic (2-5)

Legia – Dundalk (2-0)

Monaco – Villarreal (2-1)

Viktoria Plzen – Ludogorets (0-2)

Programul de miercuri din returul play-off-ului UCL (21:45)

APOEL – FC Copenhaga (0-1)

FK Rostov – Ajax (1-1)

Manchester City – Steaua (5-0)

FC Salzburg – Dinamo Zagreb (1-1)

Monchengladbach – Young Boys (3-1)

sursa foto: uefa.com

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor