logo
RNTV Live

Programul “Rabla pentru electrocasnice”, amânat. Vezi cauza

televizoare și mașini de spălat vase sursă foto Bihoreanul
Mihai Constantinescu

Programul “Rabla pentru electrocasnice” a fost amânat. Acesta ar fi trebuit să înceapă marți, la ora 12.00, dar s-a decis amânarea lui de teama atacurilor cibernetice și a pericolului de clonare a unor informații, a anunţat AFM.

“Din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administraţia Fondului pentru Mediu anunță amânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranță suplimentare pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior“, a comunicat AFM. instituția pe site.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pedepsit-cu-inchisoarea-pentru…/

sursa Digi24.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor