logo
RNTV Live

Programul meciurilor din optimile Europa League

uefa
Cristian Anghelescu

În urmă cu puțină vreme s-au tras la sorţi meciurile din optimile de finală ale Europa League.

Anderlecht Bruxelles, echipă la care joacă românii Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, va întâlni formaţia cipriotă APOEL Nicosia. Anderlecht va juca primul meci în deplasare, pe 9 martie, iar returul la Bruxelles, în data de 16 martie.

De remarcat că Genk, formaţie care a eliminat-o pe Astra Giurgiu din competiţie (2-2 în deplasare, 1-0 acasă), va întâlni o altă echipă belgiană, KAA Gent (a trecut în preliminarii de FC Viitorul, cu 5-0 şi 0-0).

FC Rostov, formaţie la care evoluează Andrei Prepeliţă, va avea o misiune foarte dificilă contra echipei antrenate de Jose Mourinho, Manchester United, un alt duel de marcă fiind cel dintre echipele germane Schalke şi Borussia Monchengladbach.

AS Roma, la care e legitimat portarul român Bogdan Lobonţ, va da piept cu un adversar incomod, Olympique Lyon, care a făcut scor cu olandezii de la AZ Alkmaar, 4-1 (deplasare) şi 7-1 (acasă).

Iată programul complet:

Celta Vigo – Krasnodar

APOEL – Anderlecht

Schalke – Monchengladbach

Lyon – Roma

Rostov – Man. United

Olympiacos – Beşiktaş

Gent – Genk

Copenhaga – Ajax

sursa: digisport

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor