logo
RNTV Live

Programul de Paște al centrului comercial Ploiești Shopping City

70×100
Erika Stoica

Programul de Paște al centrului comercial Ploiești Shopping City

Ploiești, 12 aprilie 2023 – Cu ocazia sărbătorilor de Paște, magazinele din centrul comercial Ploiești Shopping City vor avea un program special de funcționare.

Galeria comercială și zona de foodcourt

  • Până pe 14 aprilie, magazinele centrului comercial și zona de foodcourt vor fi deschise vizitatorilor între orele 09:00 – 22:00, iar pe 15 aprilie vor funcționa între orele 09:00 – 19:00.
  • Pe 16 aprilie, magazinele vor fi închise, iar pe 17 aprilie galeria comercială și zona de foodcourt vor fi deschise între orele 09:00 – 22:00.

Hipermarketul Carrefour

  • Pe 12 aprilie, hipermarketul Carrefour va funcționa în intervalul orar 08:00 – 22:00, iar pe 13 și 14 aprilie hipermarketul va fi deschis între orele 08:00 – 23:00.
  • Pe 15 aprilie, Carrefour va fi deschis între orele 08:00 – 19:00, pe 16 aprilie va fi închis, iar pe 17 aprilie programul va fi 08:00 – 22:00.

Cinema City

  • Pe 15 aprilie, Cinema City va fi deschis pentru iubitorii de filme în intervalul orar 10:30 – 19:00, pe  16 aprilie, între orele 14:00 – 23:00, iar pe 17 aprilie, între orele 12:00 – 23:00.

All you can PLAY

Până pe 19 aprilie, clienții Ploiești Shopping City care își creează cont în aplicația SPOT câștigă garantat o exeperință în mall cu cadou de bun venit: sticle de vin Purcari, ciocolată Heidi sau pachete combo PepsiCo pentru distracție alături de prieteni.

Premiile pentru utilizatorii SPOT nu se opresc aici! Tot până pe 19 aprilie, clienții centrului comercial care fac cumpărături de minimum 400 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale și le scanează în aplicație, intră în tragerea la sorți pentru super premii de Paște:

  • 4 bilete Electric Castle General Acces și ținute cool de festival (vouchere cadou Ploiești Shopping City);
  • Consolă PlayStation 5;
  • Boxă portabilă JBL Xtreme 2;

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Ploiești Shopping City. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor