logo
RNTV Live

PROGRAM DE GUVERNARE, DE AUR!?

Georgescu Cristi

O fila neagra din istoria Romaniei, asta trebuie sa ramana in urma celor 33 de ani de deconstrucție. Este declaratia presedintelui Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, care a venit, marti seara,  la Ploiesti, pentru a prezenta programul de guvernare. Sunt 15 puncte importante, care vizeaza schimbari majore in diferite domenii, afirma liderii formatiunii politice. La intalnirea ce a avut loc in sala de evenimente a Camerei de Comert si Industrie Prahova s-au aflat si alti lideri de la varf, intre care si coordonatorul AUR, Ramona Bruynseels, fost candidat la presedintia Romaniei.

Dupa intonarea Imnului National, de catre cunoscuta interpreta Rodica Tudor, sefii  Alianței pentru Unirea Românilor au prezentat pe larg cele 15 puncte din programul de guvernare.

Președintele AUR, deputatul George Simion, a declarat, în debutul evenimentului, că AUR, pe lângă faptul că știe să facă opoziție,ori mitinguri, reprezintă soluția corectă pentru guvernarea României după 33 de ani de dezastru.

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, a tinut sa vorbeasca si despre dezvoltarea Romaniei in plan economic. Cum ne-am lasat, cu buna stiinta, sa fim vanduti strainilor.

La finalul prezentarii, liderii AUR au raspuns intrebarilor jurnalistilor. Pentru ca intalnirea a avut loc in Ploiesti, a fost organizata si o conferinta de presa.

Printre cele 15 puncte din Programul AUR de guvernare se regasesc protejarea și promovarea intereselor comunităților românești istorice și ale românilor din diaspora, reducerea taxării muncii și debirocratizarea statului, simplificarea politicii fiscale, impozitarea pensiilor speciale mai mari decât salariul președintelui cu 90%, si alimentație de calitate pentru copii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor