Un profesor de engleză din județul Bacău se află în cercetare de către procurorii DIICOT și polițiștii BCCO Bacău pentru presupusa săvârșire a infracțiunii de trafic de droguri de risc. Ancheta a scos la iveală că una dintre adresele legate de el găzduia o cultură de cannabis. Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu a fost încă informat oficial cu privire la acest caz.

Potrivit DIICOT, de la începutul anului 2023, un individ ar fi cultivat plante de cannabis într-o seră situată într-o localitate din zona rurală a județului Bacău, cu intenția de a vinde droguri de risc consumatorilor din Bacău, pentru suma de 70 de lei per gram.

Surse judiciare au dezvăluit că persoana suspectată în acest dosar este un profesor de limba engleză care predă la trei școli generale din județ.

Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Bacău au afirmat că nu au primit nicio notificare cu privire la acest caz și că instituția nu a fost sesizată cu privire la presupusa activitate ilegală a unui cadru didactic în domeniul traficului de stupefiante.

Profesorul va fi audiat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău în cadrul anchetei în curs.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *