Profesorul universitar Viorel Jinga a anunțat că își propune să își continue mandatul de rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. În cazul în care va fi reales, acesta ar urma să îndeplinească al doilea mandat în fruntea prestigioasei instituții de învățământ superior medical din Capitală.

Prin intermediul unei postări pe platforma Facebook, prof. Jinga și-a exprimat plăcerea și onoarea de a-și depune candidatura pentru un nou mandat de rector. Acesta a invitat membrii comunității academice să îl sprijine, subliniind dorința de a consolida și dezvolta universitatea pe baza fundației prestigiului Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

În declarațiile sale, rectorul UMF „Carol Davila” a subliniat progresele notabile realizate în timpul primului său mandat. Universitatea a obținut poziții remarcabile în clasamentele internaționale, situându-se în fruntea universităților din țară în cadrul clasamentului Shanghai Ranking.

Profesorul Jinga a evidențiat că universitatea a înregistrat progrese semnificative în domeniile Medicină Clinică (clasată între pozițiile 101-150), Sănătate Publică (între pozițiile 151-200) și Tehnologie Medicală (între pozițiile 151-200) la nivel internațional. Acesta a subliniat că aceste realizări au fost posibile datorită implicării fiecărui membru al comunității academice și au fost obținute datorită unității și colaborării între aceștia.

Profesorul universitar Viorel Jinga a fost ales rector al UMF „Carol Davila” din București în urma alegerilor desfășurate în februarie 2020, instituția fiind cea mai mare și prestigioasă instituție de învățământ superior medical din România.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *