logo
RNTV Live

Produse ce conțin THC vândute la drumul mare în Ploiești

10269-What_Is_Cannabis-_Facts_About_Its_Components_Effects_and_Hazards_732x549-thumbnail-732×549
Marin Ana

Produse ce conțin THC, biscuiți, ceaiuri, acadele sau chiar canabis, vândute în magazine din Ploiești și București.

Canabis vândut în România ca la Amsterdam. Magazinele au fost descoperite atât în Ploiești cât și în Capitală. Două persoane sunt acum trimise în judecată pentru trafic de droguri.

Procurorii DIICOT din Ploiești au anchetat un cuplu de traficanți și consumatori de droguri care ar fi deschis în plină pandemie de COVID 19, mai exact în vara lui 2020, magazine fizice în Ploiești și în sectoarele 2 și 3 ale Capitalei. Aici, cei doi vindeau produse ce conțineau THC, (D9-Tetrahydrocannabino, substanță psihotropă biosintetizată de planta Canabis). 

Cei doi administratori ai magazinelor au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri, iar în acest moment dosarul se află pe rolul Tribunalului Prahova.   

În magazinele deschise de cei doi erau comercializate, alături de alte produse legale, biscuiți, ceaiuri, acadele, uleiuri care conțineau canabis în diverse concentrații. Astfel de produse se vindeau inclusiv pe magazinul online. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Canabis sau biscuiți, ceaiuri și acadele ce conțin THC, vândute în magazine din București și Ploiești (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor