Producătorii de alcool din Prahova, în vizorul poliţiştilor. Au fost luate măsuri drastice împotriva lor

producătorii Producătorii de alcool din comunele Albeşti-Paleologu şi Plopu controlaţi de oamenii legii/ sursă foto Adevărul.ro

Producătorii de alcool din comunele Albeşti-Paleologu şi Plopu, controlaţi de oamenii legii

Producătorii de alcool din Prahova, în vizorul poliţiştilor. Mai exact este vorba despre cei din comunele Albeşti-Paleologu şi Plopu care au fost controlaţi de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. Aici a fost desfăşurată o acţiune de amploare care a avut ca scop descoperirea activităţilor ilicite din domeniul producţiei, introducerii în ţară, transportului, depozitării, distribuţiei şi comercializării de alcool şi băuturi alcoolice.

În total au fost verificaţi 13 agenți economici. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 103.500 lei.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/video-perchezitii-la-contrabandistii-de-alcool-5000-de-litri-au-fost-confiscati/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/noua-parcare-rasarita-in-mijlocul-bulevardului-ce-reactie-au-avut-pietonii-galerie-foto/

Totodată, au fost confiscate băuturi alcoolice, fructe și legume, în valoare de 20.621 lei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la o societate comercială din comuna Plopu, era comercializată cantitatea de 2.200 litri vin, fără documente justificative de provenienţă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

foto cu caracter ilustartiv

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here