logo
RNTV Live

Procedura desemnării firmei care se va ocupa de deszăpezire, aproape de final în Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Procedura desemnării firmei care se va ocupa de deszăpezire, aproape de final în Prahova

Trei firme s-au înscris la licitația pentru deszăpezirea județului în următorii patru ani. Procedura este însă foarte întârziată, dacă ne gândim că suntem la mijlocul lunii decembrie. Reprezentanții Consiliului Județean Prahova spun însă că deja dispun de stocuri de materiale antiderapante, în cinci locații din județ.

Procedura desemnării firmei care se va ocupa de deszăpezire, aproape de final în Prahova

Consiliul Județean Prahova a anunțat că licitația pentru deszăpezirea drumurilor județene este în derulare. La acest moment sunt analizate ofertele tehnice și financiare. Până la finalizarea procedurii, Consiliul Județean Prahova dispune de stocuri suficiente de materiale antiderapante și de utilaje necesare pentru intervenția în caz de urgență. Pentru cele trei loturi de drumuri județene au fost depuse trei oferte.

Potrivit caietului de sarcini, operatorii sunt obligați să dețină sisteme de monitorizare GPS și  să intervină într-un timp mult mai mic față de cel prevăzut în iarna trecută, respectiv în maximum două ore de la semnalarea unei deficiențe. Valoare totală a contractelor-cadru pe următorii patru ani este estimată la 38 de milioane de euro. Au fost create trei loturi, primul incluzând drumuri judeţene în lungime totală de aproape 347 de kilometri, al doilea având o lungime totală de aproape 350 de kilometri, iar ultimul cu o lungime de peste 454 de kilometri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor