UPDATE FOTO Trafic blocat de la Sinaia până la intrare în Brașov

angajare

UPDATE

Traficul în centrul orașului Sinaia și pe DN1 este blocat. Potrivit reprezentanților Primărie Sinaia, datele arată că blocajul este până la intrare în Brașov.

UPDATE

Traficul a fost paralizat la Sinaia. Un cititor republikanews.ro ne-a semnalat faptul că nu a mai înaintat de mai bine de o oră.

UPDATE

Se va restricționa traficul rutier în Sinaia, în zona centrală .din cauza autovehiculelor care formeză coloane.  Nu se poate realiza deszăpezirea cu utilaje, a mai anunțat IPJ Prahova.

UPDATE

Traficul a fost reluat la Azuga.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Poliția Prahova a anunțat vineri seară că Drumul Național 1 este bloca la Sinaia și la Azuga.

Un TIR nu mai poate înainta pe DN 1, la ieșire din Sinaia, pe sensul Brașov. IPJ Prahova anunță că traficul este restricționat în zonă și că se circulă alternativ pe sensul București-Brașov.

Totodată, un alt TIR a rămas pană pe DN1, la Azuga, pe pod.

”DN 1 km 134 – Azuga, pe podul (renovat) a rămas în pană un ansamblu TIR. Traficul este blocat”, a mai anunțat IPJ Prahova

Revenim cu detalii.

hidro

1 COMENTARIU

  1. Am venit cu trenul din București in Brașov , iar pe Valea Prahovei am sesizat coada de mașini începând de la Sinaia ( maica-mea mi-a zis ca ea a văzut începând de la comarnic). Eu am ațipit un pic. La Sinaia era blocat pe ambele sensuri, tiruri cu avariile pornite … Coada de mașinii pana la intrare in Predeal… Apoi pauza…. Drum curat… Înainte sa între trenul în tunel calea ferata traversează un un mic pod… Na, de acolo s-a văzut alt ambuteiaj in urcare spre Predeal. La Timișul de sus pana la intrare in Brașov se circula lejer, dar cu limita la condițiile de drum. Trenul care mergea mai repede ca mașina. In rest, da… E prăpăd pe Valea Prahovei. Stați acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here