logo
RNTV Live

Probleme la nivelul centrelor de testare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Probleme la nivelul centrelor de testare. Doar 85 de cabine medicale din Prahova au fost de acord să se implice în programul de testare COVID lansat de Ministerul Sănătății. Asta în condițiile în care la nivelul județului sunt aproximativ 350 de medici de familie. Anunțul a fost făcut de prefectul Virgil Nanu în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Prahova.

Prefectul Virgil Nanu a anunțat miecuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Prahova, faptul că, din nefericire, medicii de familie nu se înghesuie în a lua parte în cadrul programului national de testare a persoanelor care prezintă simptome de COVID-19. Doar 85 de cabinete medicale au fost de acord să testeze gratuit prahovenii. Se întâmplă acest lucru în contextual în care sunt aproximativ 350 de medici de familie.

Probleme la Serviciul de Ambulanță

Totodată, prefectul județului Prahova a anunțat și faptul că Serviciul de Ambulanță nu mai face față solicitărilor venite din partea prahovenilor care prezintă simptome COVID și care vor să se testeze.

În cadrul conferinței de presă, Virgil Nanu a prezentat și situația pandemică de la nivelul unităților de învățămând din județ. Prefectul a anunțat că în Prahova au ajuns 10 milioane de teste – În acest moment au fost suspendate cursurile didactice doar în cadrul Grădiniței numărul 33.

În prezent, județul Prahova se află în scenariul roșu, rata de incidență fiind de 4,72 la mia de locuitori.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mai-multi-politisti-si-militari…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/atentie-unde-va-parcati-masina…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor