logo
RNTV Live

Probleme grave la reteaua de canalizare din Comarnic. Primăria amenință cu amenzi!

canalizare cartier buna vestire
Mihai Constantinescu

Probleme grave la reteaua de canalizare din Comarnic. Primăria amenință cu amenzi!

Reteaua de canalizare din orașul Comarnic este subdimensionat față de necesar din cauza celor care au conectat la sistem jgheaburi, drenuri sau alte instalații de captare a apelor pluviale, deși este interzis acest lucru. Pe fondul ploilor din ultimele ore, s-au înregistrat refulări ale rețelei de canalizare.

Reprezentanții Primăriei atenționeză cetățenii să rezolve această problemă. În caz contrat vor suporta amenzi.

Iată informarea celor de la Primărie:

“Orasul Comarnic se confruntă cu probleme legate de refulări ale rețelei de canalizare aflate încă în execuție, mai ales când plouă. Este evident că fenomenul are loc din cauza faptului că unele gospodării au conectat la rețeaua de canalizare jgheaburile, drenurile sau alte instalații de captare a apelor pluviale, lucru care este total INTERZIS. Pe această cale îi rugăm pe cei care, din neștiință, au conectat apele pluviale din gospodărie la rețeaua de canalizare să folosească rigola stradală pentru acest lucru. Aşa cum probabil ați observat, Primăria oraşului Comarnic are în derulare un amplu program de execuție a rigolelor stradale în încercarea de a asigura drenarea apelor pluviale. De asemenea, vă informăm că există o hotărâre a Consiliului Local Comarnic prin care proprietarii sunt obligați să întreţină şanţul/rigola din dreptul proprietății și pe această cale vă îndemnăm să faceți acest lucru.

În perioada următoare se vor face verificări cu privire la aspectele de mai sus și în cazul în care vor fi constatate nereguli, vor fi aplicate sancţiuni”, au menționat reprezentanții Primăriei Comarnic.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER IUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor