logo
RNTV Live

Problema secetei din Prahova va fi prezentata ministrului Agriculturii/VIDEO

Mihai Constantinescu

Problema secetei din Prahova va fi prezentata ministrului Agriculturii.

Problemele  create de seceta din ultima perioadă a dus la un schimb de replici dure între conducerea PSD Prahova și cea a Consiliului Județean. Ambele tabere susțin că indicat ar fi fost să fie luate măsuri din timp. Astfel ar fi fost prevenită situația opririi furnizării apei potabileîn unele localtăți..

Problema secetei din Prahova va fi prezentata ministrului Agriculturii

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a criticat dur lipsa de reacție a conducerii Consiliului Județean pe tema secetei din județul Prahova. Politicianul susține că ar fi fost indicat ca autoritățile să ia măsuri din timp. Astfel, locuitorii ar fi beneficiat cel puțin de apă potabilă.

Liderul social democraților prahoveni, care de altfel a ocupat în trecut funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, susține că executivul ar fi trebuit să aibă o viziune asupra acestei probleme. Viziunea r fi trebuie să fie atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Reprezentanții Consiliului Județaen  nu au ratat ocazia de a răspunde criticilor venite din partea liderului PSD.  Ei spun că executivul județean a alocat fonduri pentru formarea unor noi puțuri de apă pe raza localității Bălțești.

Apostol spune că aceste măsuri puteau fi luate chiar de către Bogdan Toader. Măsurile puteau fi luate în perioada în care ocupa funcția de președinte al CJ.

Deputatul Bogdan Toader a anunțat că va prezenta problemele create de secetă în județul Prahova ministrului Agriculturii, Petre Daea, și că vor fi luate măsuri la nivel guvernamental.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor