logo
RNTV Live

Prinşi la volan cu băutura-n nas sau cu permisul suspendat

actiune-rutiera-2
Mihai Constantinescu

Prinşi la volan cu băutura-n nas sau cu permisul suspendat.

Ieri, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 1B – E577, pe raza localității Valea Călugărească, au fost sesizați despre faptul că s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto. Aparatul a indica valoarea de 0,46 mg/l alcool la unul dintre cei doi. A fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Bărbatului în vârstă de 47 de ani i-a fost reținut permisul de conducere. Ulteriot, i-a fost eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

Cu permisul suspendat

Aseară, în jurul orei 18:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Bulevardul Carol 1, polițiștii stațiunii Sinaia au observat în sensul  giratoriu de la intersecția străzilor Bulevardul Carol I cu strada Aosta, un autoturism care se afla oprit neregulamentar.  

Cu ocazia verificării s-a constatat faptul că bărbatul aflat la volan figurează cu permisul de conducere cu restricții-susupendat.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatulul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Beat la volan

Tot aseară, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț, în timp ce efectuau controlul traficului rutier, au oprit      pentru control pe Dj 101 A, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat din comuna Șirna.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest . A indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur  în aerul expirat. Ulterior a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/politia-locala-ploiesti-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor