logo
RNTV Live

Prins și imobilizat după ce a fugit cu mașina de oamenii legii prahoveni

Ruletă rusească sursa foto Sursa Ta
Mihai Constantinescu

Prins și imobilizat după ce a fugit cu mașina de oamenii legii prahoveni

Totul s-a petrecut ieri, în timp ce poliţiştii din cadrul Poliție municipiului Ploiești – Biroul Rutier desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Rudului. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism condus de un tânăr.

Întrucât tânărul aflat la volan nu s-a conformat indicațiilor, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind găsit oprit pe strada Ana Ipătescu, din municipiu.  

Lângă autoturism se afla conducătorul acestuia, un tânăr în vârstă de 23 de ani, care, la vederea polițiștilor a fugit, fiind prins și imobilizat la scurt timp și condus la sediul unității de poliție.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere cu restricții-rețiunut .

Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor