Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic intern și  internațional de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Vineri, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în județul Alba, după ce ar fi ridicat un colet expediat din Olanda, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport, în care s-ar fi aflat disimulate peste 4 kilograme de droguri de mare risc (3-CMC și 4-CMC, cunoscute sub denumirea generică de cristal) și 10 grame de substanță psihoactivă (2-MMC).

De asemenea, în autoturismul bărbatului, au fost descoperiți și ridicați 4.000 de lei și 2.700 de euro.

La data de 18  noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a reținutului, pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *