logo
RNTV Live

Cimitirele din Ploiești, sursă de venit pentru diverși indivizi care promit servicii. Cât e şpaga?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cimitirele din Ploiești, sursă de venit pentru diverși indivizi care promit servicii. Cât e şpaga?

 Cimitirele din Ploiești sunt sursă de venit pentru diverși indivizi care în schimbul unor sume de bani promit că fac curățenie la morminte, îngrijesc locul de veci, sau chiar sapă groapa. Cum activitatea acestora este ilegală, conducerea SGU Ploiești a decist să îi avertizeze pe concesionari prin panouri cu mesaje anti-șpagă. Apariția acestora nu i-a intimidat, însă, pe cei care trăiesc din banii pe care îi obțin de la ploieștenii ţa poarta cimitirelor.

Cei mai mulţi recunosc că trăiesc din banii încasați illegal de la concesionarii care au nevoie de diferite servicii.

Vorbim astfel de sute de lei zilnic, încasați fără factură sau chitanță.

Din activitățile ilicite, se trăiește bine. Cel puțin asta înțelegi din poveste spusă nonșalant de individul cu care a vorbit echipa Ploieşti tv.

Conducerea Societății de Gospodărire Urbană, care administrează cimitirele din Ploiești, știe despre existența acestei, așa-zise ”mafii”. Așa că amontat panouri cu mesaje anti- șpagă!  

Ploieștenii spun că au învățat să fie precauți, însă recunosc că au fost și ei la un pas de a deveni victimele celor care cer șpagă în cimitire.

În același timp, SGU aduce la cunoștința cetățenilor că pentru toate serviciile prestate sunt eliberate facturi, în conformitate cu legislația în vigoare. Mai mult, toate cimitirele au fost dotate cu camera de supraveghere.

Cei depistați că cert bani pentru diferite servicii în cimitire, riscă inclusiv închisoarea.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/angajatii-din-politie…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor